maandag 10 juni 2013

De top bereikt

Foto: Yes
Mijn broer heeft de top van de alpe d'Huez bereikt, ik ben zooooooo trots op hem. Nadat ik al het ontspannende werk heb gedaan door middel van het maken en verkopen van de kaartensetjes, voor Spieren voor spieren (het doel waar hij voor heeft gefietst) heeft hij vandaag het inspannende werk gedaan, door die berg op fietsen.

zondag 2 juni 2013

Laatste setjes kaarten


Zojuist de laatste 2 setjes kaarten gemaakt voor de sponsoring van mijn broer voor de Alpe d'Huez, ze zijn vers van de pers, de lijm is nog niet eens droog :-) Ik heb voor deze setjes de papierlijn van My Minds Eye, be amazing en de papierlijn van Marianne Design, Fabulous fity's gebruikt.

Verder ben ik de afgelopen tijd weer druk aan het haken geweest, even een vriendin helpen met 13 dierensleutelhanger, die kan ik (nog) niet laten zien, want zij moet ze binnenkort kado gaan geven.

En eergisteren is dan ook mijn kleine Daisy in huisgekomen. De twee andere katten, vinden het allemaal nog maar niks, en een groot blaasorkest is er dan ook niets bij, menig dirigent zou er jaloers op zijn hahahah..... maar rustig aan proberen ze al wat aan elkaar te snuffelen, dus ik verwacht dat met een week de vrede gesloten is, en dat Sammy en Misty hun halfzusje in de armen zullen sluiten.