donderdag 31 januari 2013

home sweet home

Dat een kaart met een grote strik niet direct een hele drukke kaart hoeft te zijn bewijst deze kaart wel. Een vrij strakke kaart, waar de strik de echte blikvanger is, en de rest het mooi rustig houdt. Het takje is een creatable van Marianne Design, de stempel van Eline, en het vlindertje van een knipvel.

woensdag 30 januari 2013

Vlinderkaart

Vandaag heb ik me weer eens heerlijk uitgeleefd met lint en grote strikken, blijft toch wel heeeeeel leuk :-). Ik heb mijn lint gekocht bij Lint en meer, werkelijk een snoepwinkel voor lintjes, knoopjes ed. !!!! De kaart bestaat uit veel laagjes karton en dessinpapier (basic grey). De witte onderlaag is gestempeld met swirls en saddle brown inkt van Stazon. In het echt passen de kleuren veel beter bij elkaar, helaas kreeg ik het met de foto niet beter dan dit. Binnenkort meer op van mijn strikkenparade hahah...

dinsdag 29 januari 2013

wij zijn heel groot geworden !

Mijn 2 lieve kittens, zijn inmiddels echte katten geworden. Sammy de zwarte kater is echt enorm, weegt inmiddels ruim 5 kg en Misty, de witte poes, weegt nu ruim 3 kg. Er was een periode dat ze samen in het bovenste hangmatje konden slapen.......maar nu past Sammy er nog maar net alleen in hahaha......
Ank van de Kaartenkraam, ik vond het lief dat je naar ze vroeg, dus bij deze.....hier zijn ze dan!

maandag 28 januari 2013

300 kaarten

Naar aanleiding van mijn blogpost van gisteren, even een foto van de eerste 6 stuks van de 300 kaarten die ik voor Alpe d'Huez, Spieren voor Spieren, heb gemaakt. Een simpele, eenvoudige opzet, met verschillende dessinpapiertjes en verschillende bedels en knoopjes toch nooit hetzelfde.

zondag 27 januari 2013

80 jaar


Eindelijk weer eens een vrolijk kaartje op mijn blog. Mijn  lieve buurman wordt morgen 80 jaar, en daar hoort uiteraard een kaartje bij, hij is een van mijn grootste "fans" en vindt alles even mooi, wat ik ook maak :-). Deze kaart kun je heel goed met kleine restjes dessin papier maken, een stukje bijpassend lint en knoopjes, knipvel uit de oude doos, en klaar ben je.
Het lijkt alsof ik in geen weken een kaart gemaakt had, maar schijn bedriegt. Ik heb 300 kaarten gemaakt !!! Mijn broer gaat namelijk de Alpe d'Huez beklimmen en als sponsoring heb ik pakjes kaarten van 3 stuks gemaakt en deze verkocht voor het goede doel Spieren voor spieren. Wat een succes was (is) dat, de reactie waren allemaal heel positief en de bestellingen waren niet aan te slepen......en het werk dus bijna niet bij te benen ......maar het is gelukt. Nu zal er misschien nog wel wat aan bestellingen komen, maar niet meer zoveel dat ik niet meer aan mijn eigen kaarten toe kom. Dus ik ga weer mijn best doen mijn blog iets regelmatiger te vullen.....hoop dat ik daar dan ook aan kan voldoen, want voor het zelfde geld komt daar weer van alles tussen, maar ik doe mijn best voor jullie enthousiaste volgers.