dinsdag 18 december 2012

clear en simpel


En alweer vliegt de tijd voorbij en heb ik jullie volgers lang laten wachten. Dat betekent niet dat ik helemaal niets meer maak, integendeel, ik ben de afgelopen tijd heel druk bezig geweest met het borduren van projecten voor het nieuwe boekje in de serie Handmade diva's van Petra Hoeksema (komt in het voorjaar uit). En direct daar achteraan ben ik aan de slag gegaan voor het nieuwe boek van Eline Pellinkhof, dus tijd voor kaarten maken of andere creaties zat (en zit ) er nog even niet in. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus even een paar snelle kaarten tussendoor gemaakt. Miranda noemt dit clear en simpel werken en daarvan kan ik volop inspiratie bij haar opdoen.

Ik hoop straks in het nieuwe jaar weer meer tijd te krijgen voor allerlei nieuwe creatieve dingen, en daarvoor heb ik vlak bij mij in de buurt ook een nieuw hobbywinkeltje gekregen. Zo'n leuk klein en knus, gezellig winkeltje in Katwijk. Woon je niet in de buurt, ze hebben ook een webwinkel. www.elmashobbyshop.nl en het leuke is dat, wanneer je een facebookaccount hebt, je ook volger kunt worden en Elma daarvoor een leuke candy weggeeft.
Ik maak graag even reclame voor deze winkel/webshop want het is toch niet niks om een nieuwe winkel te starten in deze tijden!

En last but not least wens ik jullie allemaal hele fijne feestdagen en een heel creatief nieuwjaar toe!