maandag 30 juli 2012

Theetijd

Al heel lang heb ik dit kant liggen, het zo'n bijzonder kleurtje oranje/zalm, dat het tot nu toe nergens bij kleurde. En laat ik nu een dessinvel hebben met exact dezelfde kleur. Leuk met theekopjes en dan met een bedeltje van een theepotje, dan is het niet moeilijk meer om een geschikte kaart te maken. Ik ben weer tevreden met het eindresultaat.

zondag 29 juli 2012

Vlinderkaarten


Allereerst moet ik maar eens beginnen aan al mijn blogvolgers excuses aan te bieden voor het feit dat ik zo lang niets van me heb laten horen.
Ik heb eind mei mijn nieuwe huisgenootjes, de kittens Sammy en Misty, gekregen en zij slokten zoveel van mijn tijd op, dat het freubelen volledig stil kwam te liggen. Het is ook zo leuk die kleine spring-in-het-veldjes dat je gewoon blijft kijken en spelen.
Maar de afgelopen weken heb ik toch weer wat kaarten gemaakt, en kan ik nu ook weer beginnen met het blog te vullen. Ik ben eerst begonnen met simpel, strak en eenvoudig, en ja, ook dat kan weer leuke resultaten geven.
wee keer een kaart met dezelfde lay-out en toch twee keer anders. Het dessinpapier en de vlinders komen bij de Action vandaan, de vlinders zijn eigenlijk stickers, maar plak ze op een stukje bijpassend karton en knip ze met een klein randje er om heen uit, en het zijn goede stevige plaatjes geworden.