maandag 30 april 2012

Opkikkertje

En hier is dan mijn resultaat van de knutselmiddag met Miranda en Maria. Ik heb hiervoor een gouwe ouwe van stal gehaald, de opkikkers van Eline Pellinkhof. Ze blijven leuk om mee te werken, en de frisse groene kleur past wel bij de tijd van het jaar. Maria had mij op het idee gebracht de easelkaart te maken, en dat was ook weer lang geleden dat ik dat gedaan had, en ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben over het eindresultaat.

zondag 29 april 2012

Creatief met elkaar


Vanmiddag een heerlijke knutselmiddag gehad met Miranda en Maria Versteege. Lang geleden dat ik mijn creatieve brein heb moeten laten werken. Ik heb in de afgelopen tijd niet helemaal stil gezeten hoor, ik moest 46 dezelfde kaarten in opdracht maken, dat is dus eenmaal brainstormen en dan 45 keer herhalen. Maar ik moet zeggen; deze middag had ik wel nodig om weer een beetje op gang te komen. Overigens hebben we ook heel veel zitten kletsen (hahaha....) met als gevolg dat alleen Maria haar kaart af had (dat verdient dus een bloemetje). De kaart waar ik mee bezig ben hoop ik snel te kunnen laten zien, en Miranda zal haar kaart ook zeker op haar eigen blog tonen, ga dus snel een kijkje bij haar nemen en wordt ook volger van haar blog, zeker de moeite waard!!

zaterdag 7 april 2012

Dag lieve schat....

Vandaag een hele verdrietige dag. Mijn allerliefste makkertje is overleden.

zondag 1 april 2012

2e Paasdag breien in Noordwijk


2E PAASDAG PAASEIEREN BREIEN IN HET CULTUURCAFÉ

Op tweede Paasdag wordt de workshop ‘Paaseieren breien’ gegeven door Antoinette van Schaik in Het Cultuurcafé Noordwijk. Na de rage van het kerstballen breien met Arno en Carlos en het wildbreien is Breien op z’n Paasbest de volgende rage. Een ieder is welkom op 2e paasdag om 14.00 uur in Het Cultuurcafé. Breipennen (5 korte van 2,5 mm) evt. zelf meenemen. Graag vooraf reserveren (€ 5,- incl. thee, paaseieren en wol) via info@hetcultuurcafe.nl of 071-3613073

Zie ook www.hetcultuurcafe.nl

©Arne en Carlos

Wil je dit jaar dus 2e paasdag een keer niet (volgens de traditie) naar de woonboulevard, kom dan gezellig naar Noordwijk. Ik ben er ook om Antoinette te helpen, want uiteraard verwacht ik heeeeel veel deelnemers. Vergeet je niet op te geven dus! Tot dan.